FELHÍVÁS HAZAHÚZÓ ONLINE DIÁKVETÉLKEDŐN VALÓ RÉSZVÉTELRE

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Zalaegerszeg rendezett tanácsú várossá válásának 130. évfordulója alkalmából 2015. február 9. és április 15. között HAZAHÚZÓ DIÁKVETÉLKEDŐ címmel rendezi meg a zalaegerszegi középiskolákban tanuló végzős középiskolások részére indított közösségi kvízjátékát.

 

A játék ismertetője és az egyéb információk a www.zalaegerszeg.hu honlapon a „Kultúra, Köznevelés és Sport” rovatban érhetők el, valamint a felhívás kiküldésre kerül a középfokú oktatási intézményekbe és megjelenik a facebook közösségi oldalon is. A versenyen való részvétel regisztrációhoz kötött.

 A regisztrációs nyilatkozat és a fordulóhoz kapcsolódó online kérdőív linkje február 9-től szintén ezen a felületen lesz megtalálható. A játék a játékszabály, a felhasználási feltételek és a jognyilatkozat elfogadásával kezdhető meg.

A vetélkedőn egyénileg lehet részt venni. A játékidő alatt 3 hetente 3 fordulóban, hétfőnként 10.00 órától - február 9, március 2, március 23 - jelennek meg a megválaszolandó kérdések, amelyekre a válaszokat a következő hét hétfő délelőtt 10.00 óráig lehet érvényesen megadni. A kérdőívet helyesen kitöltők között minden forduló után kisorsolunk egy könyvutalvány csomagot, 15.000.-Ft értékben. A Zalaegerszegi Városi Diáknapok rendezvényén belül 2015. április 15-én a város Dísztermében kerül sor a legjobb 4 fő közötti élő döntőre a második forduló során megadott témában. A játékhoz bármikor lehet csatlakozni, közben szünet is tartható, majd a megadott időszakon belül akármikor lehet folytatni. Fontos tudni, hogy egy azonosítóval egy adott kérdést csupán egyszer lehet megválaszolni, és mindig három lehetséges megoldás közül kell kiválasztani a helyeset.  Minden jó válasz 1 pontot ér. Az élő döntőbe csak az a tanuló kerülhet be, aki mindhárom internetes tesztlapot eredményesen kitöltötte. Holtverseny esetén a döntő résztvevői (4 fő) sorsolás alapján kerülnek kiválasztásra. A győztes és a döntő résztvevői jutalomban részesülnek az alábbiak szerint: 1. helyezett 50.000.-Ft, 2. helyezett 40.000.-Ft, 3. helyezett 30.000.-Ft, 4. helyezett 20.000.-Ft értékű műszaki cikkekre beváltható utalvány.

Azon vállalkozó kedvű diákok részvételét várjuk, akik szívesen mérik össze a tudásukat, és emellett hasznos ismeretekre szeretnének szert tenni a játék során.

Jó játékot kívánunk!

 

 

                                                                       Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata

címkék: